Friday, April 14, 2006

dilemma..!!

yo yo yo.. apa diatas!!

aaaa... sorilah lama tak apdet... gila banyak keje.. gila takde idea.. gila dibawa arus kehidupan kota metropolitan..

apa nak tulih nih.. aaaa... semalam tgk tak result show american idol...? frust gile aku si bucky tu kuar.. kalau diikutkan bottom 3 tuh mmg ACE yg patut kuar.. aku bila ngk american idol nih ada 5 org je yg aku suka ngk (in order) - Chris daughtry, bucky, elliot, taylor and mandisa.. tp 2 dah out!! harap2 laa final nnt between chris n elliot n chris will become the next american idol..

bosan aa cite american idol.. pasal keje laks.. skang aku dah tak jadik programmer aka abapers dah.. skang sudah jadik org functional n aku jaga 3 mende (Medical, RBTF which is retirement benefits, Loans).. aku nya module nih org panggil BA (Benefits Administration).. so nnt mestilaa ramai org yg akan refer kat aku sbb mende2 nih laa feveret staff2 TNB.. tapi dalam masa 6 bulan lagik.. kejeku akan menjadik lebih sukar GILERRRR... nak tau... tunggu lagik 6 bulan.. tu pun kalau jadik.. kalau tak jadik camni je laa aku :)

n korang baca paper tak? utusan.. front page lagik tu.. "TNB RUNCING".. abislaa rosak imej aku sebagai sorang yg bekerja di tnb hahaha.. nak kasik bisnes kad pun dah tak laku pasni.. :( cedeyyyy

alamak.. keje sudah datang.. wa kene chiow dulu... ehh takde gambar lak nak letak.. hmmmmmm oklah korang tgk laa gambar dibawah nih ekkkk.. tapi jgn komen pape.. i had enough hehehehe...

aa ni aku lupa tambah tadik tapi dah post.. tis sunday i will be at planet hollywood to watch DEWA live in planet hehehe.. so mari laa joinG beramai2... memeriahkan majlis.. jomlaa jomlaaaaaaaa.... thanks to k own yg sudi mengajak, membeli dan mendahulukan duitnya hahaha.. nnt gaji masuk aku bayar ekk ownzie...


6 Comments:

Anonymous nerr said...

u suka bucky??? hehe. mcm kelakar.

1:46 PM  
Anonymous pau kacang merah said...

sedap kereta baru...

8:51 AM  
Blogger edtaft2810444370 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

3:15 AM  
Blogger James Baker said...

Hi Friend! You have a great blog over here!
Please accept my compliments and wishes for your happiness and success!
If you have a moment, please take a look at my site:
job portal
It covers job portal related subjects.
Have a great day!

8:57 PM  
Anonymous aviation job employment said...

This is an excellent blog. Keep it going.You are providing
a great resource on the Internet here!
If you have a moment, please take a look at my aviation job employment site.
Have a great week!

7:49 AM  
Blogger AnJaka said...

it sounds good, outsource is good for me.
--------------------------------------------------------------------------------
I like some links of google:
outsource software development.

1:36 AM  

Post a Comment

<< Home