Friday, April 14, 2006

dilemma..!!

yo yo yo.. apa diatas!!

aaaa... sorilah lama tak apdet... gila banyak keje.. gila takde idea.. gila dibawa arus kehidupan kota metropolitan..

apa nak tulih nih.. aaaa... semalam tgk tak result show american idol...? frust gile aku si bucky tu kuar.. kalau diikutkan bottom 3 tuh mmg ACE yg patut kuar.. aku bila ngk american idol nih ada 5 org je yg aku suka ngk (in order) - Chris daughtry, bucky, elliot, taylor and mandisa.. tp 2 dah out!! harap2 laa final nnt between chris n elliot n chris will become the next american idol..

bosan aa cite american idol.. pasal keje laks.. skang aku dah tak jadik programmer aka abapers dah.. skang sudah jadik org functional n aku jaga 3 mende (Medical, RBTF which is retirement benefits, Loans).. aku nya module nih org panggil BA (Benefits Administration).. so nnt mestilaa ramai org yg akan refer kat aku sbb mende2 nih laa feveret staff2 TNB.. tapi dalam masa 6 bulan lagik.. kejeku akan menjadik lebih sukar GILERRRR... nak tau... tunggu lagik 6 bulan.. tu pun kalau jadik.. kalau tak jadik camni je laa aku :)

n korang baca paper tak? utusan.. front page lagik tu.. "TNB RUNCING".. abislaa rosak imej aku sebagai sorang yg bekerja di tnb hahaha.. nak kasik bisnes kad pun dah tak laku pasni.. :( cedeyyyy

alamak.. keje sudah datang.. wa kene chiow dulu... ehh takde gambar lak nak letak.. hmmmmmm oklah korang tgk laa gambar dibawah nih ekkkk.. tapi jgn komen pape.. i had enough hehehehe...

aa ni aku lupa tambah tadik tapi dah post.. tis sunday i will be at planet hollywood to watch DEWA live in planet hehehe.. so mari laa joinG beramai2... memeriahkan majlis.. jomlaa jomlaaaaaaaa.... thanks to k own yg sudi mengajak, membeli dan mendahulukan duitnya hahaha.. nnt gaji masuk aku bayar ekk ownzie...