Monday, March 20, 2006

BC470 - Form Printing With SAP Smart Forms

utk hari ni n esok.. gua ada training kt mui plaza.. tak tau mui plaza kt mana.. kat backroom.. mm backroom pun tak tau ke.. pekunggg!!.. kat2 area menara KL.. class start kol 10 am tadik so gerak dr rumah lbt sket laa.. disebabkan excited nak naik lrt n monorel lagik.. gua pun gerak tarus tanpa tunggu sahak.. igt nak tunggu kat kl sentral.. sampai kl sentral call la en sahak.. lerrr dia nak drive lak.. memikirkan nak jalan ke monorel dr kl sentral tu bole tahan gak 'dekat' n nak turun kt stesen bukit nenas tu pun sama gak.. gua pun ngan cekal hati naik lrt patah balik suh sahak tunggu kat hq.. membazir duit je gua jalan dulu.. tau call sahak sebelum naik lrt (tau takpe!!).. kepada sesapa yg akan attend training kat sini kalau naik monorel baik turun kat raja chulan.. jgn turun bukit nenas sbb jauh sket..

tapi course kali ni diorang tak lock screen so bole laa chatting ke surf net ke.. n bila bosan2 dalam kelas ni kene la bersembang2 kan.. dan gua ingin berterima kasih kepada meebo kerana membolehkan gua log in utk both gtalk n YM dalam satu windows.. mende ni mmg gempak tp kat tnb kene block so korang yg kt tnb tu takleh la pakai yek..

ni lah list kawan2 gua yg on9 b4 lunch tadik.. ada la yg jadikmangsa kebosanan gua dan terpaksa melayan gua.. kalau tgk list kat sebelah tu ada 7 org on9 kat gtalk n selebihnya dr YM.. gua ada total 106 friends kat YM.. wah ramainya.. tp mmg gempak gak team meebo nih.. diorang sket je org yg buat tp gempak giler.. since ada byk space lagik kat sini aku tambah sket la cite pasal class aku nih.. total yg attended ada 3 je.. sume from tnb.. kelebihan ada 3 student n sorang instructor ni mmg bagus laa.. dia ajar terus masuk kepala n kita pun bole tanya dia sesuka hati.. maknanya dia larat laa nak melayan.. n btw kali ni instructor from India.. hometown kat bombay.. ni kire geng2 bollywood laa.. nasib baik gua tak layan sgt cite hindustan ni kalau tak byk sket modal nak sembang hahaha.. oklah gua nak sambung buat exercise nih.. senang je tiru jawapan belakang hahaha.. tp tiru2 pun kene faham la jugak kan.. jgn tiru je.. ok chiow..

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ha aa..aku pun baru dpt tau meebo ni frm a blogger.G!i found tis blogggggg...u sure wuld like it..hehe buzz me!-D in da house

10:18 AM  

Post a Comment

<< Home