Wednesday, February 15, 2006

Pak Polisi

Demn.. aku kene saman plak semalam.. tak pasal2 menambah koleksi saman aku.. skang nih ada 3 saman polis 2 saman MPPj.. tunggulaa nnt bila ada diskaun.. yg MPPj tu nnt kalau dah link ngan polis n jPj baru aku bayar hahaha..

Semalam kene kat highway PLUS sebelum exit Tapah.. yang celakanya ada ke buat speed trap kol 12 malam.. mmg sah2 sume org kene.. mana laa ada org bawak slow2 malam2 unless tgh beromen laa.. aku dengan kekuatan e46 328i lagi laa kan..(lagi laa kan bawak laju... bukan lagi laa kan beromen) aku tgk sume kete kene tahan tepi.. wah untung besar diorang semalam.. sob sob.. baru simpan duit sket nak gi thailand..

so tis week jamming session is on.. antara lagu2 yg akan diperdendangkan ialah lagu2 dari band2 indon seperti biasa (peterpan,SO7,dewa,radja), metallica,GnR (mengembalikan kenangan silam), lagu mawi yg feat m.nasir tu, spider dll lagik.. so kepada peminat2 sume silalah turun ke ampang beramai2 utk memeriahkan majlis hahaha..

ok aku mau tido sat.. tadik sampai ofis awal plekk... kol 6.45.. tak tido lagik ni dr semalam..
sampai bertemu lagi ;)

p/s: gambar di bawah poyo sket hahahaha... lantaklah.. blog aku.. kena laa taruk gambar aku.. dah takde gambar lain


0 Comments:

Post a Comment

<< Home