Friday, February 10, 2006

Menuju Puncak!!..

alo..

lama giler tak update blog nih..
biasa laa dah kat ofis bz sket.. kalau tak bz tido jap menampung beban bangun awal dan tido lambat..

sini ada sikit nak buat annoucement laa.. Akademi Fantasia IV is officially on.. aku ni tanpa segan silu mmg seorang peminat setia AF nih.. jadik dgn kehadiran AF4 ni secara tak langsung hidup aku ada sedikit bermakna..

lagu2 yg nak kene nyanyi masa audition adalah seperti berikut:-


LELAKI
Mawi - Aduh Saliha (lagu yg agak boring dah sebenarnya hehehe)
Felix - Warkah Berlagu Pilu (biasa dah training kat BSC)
Dewa - Pupus (Aku membesar ngan lagu nih.. kalau aku gi audition dtg ngan gitar)
Hazami - Kata (mmg layan)
Maroon 5 - This Love (patut diorang carik laa lagu omputeh yg menguji vokal sket.. cam lagu brian mcknight ke..)

WANITA
Syura - Nazam Berkasih (koneng suka lagu nih)
Ning Baizura - Awan Yang Terpilu (patut mmg lagu nih laa menang AJL20 aritu)
Farah - Antara Dua (bosan laa)
Kris Dayanti - Pilihlah aku (lagu best!)
Alicia Keys - If I Aint Got You (mmg lagu feveret aku... sapa nyanyi lagu ni ngan baik mmg bole menyebabkan aku jatuh cinta)

Okeh sesapa nak gi uji bakat tuh silalah ke laman web
Astro utk maklumat lanjut..

kepada ahli rumah n KONENG.. camne janji tahun lepas...? aritu sembang sgt.. berani letak laa sket...

okeh sume gua chow dulu
mau breakfast...

1 Comments:

Anonymous ex Ahli Rumah no 6 said...

hehe..mentor takde buat audition ke? aritu kata pakat nak try mentor kan? bukan nye AF..ke nak try gak pi audition AF..? saje nak tau suara sapa paling tak best..yg paling best kita dah tau dah..nak tau yg suara sumbang je..ehehhe

4:35 PM  

Post a Comment

<< Home