Wednesday, February 01, 2006

Holidays

setelah 4 malam berturut2 aku pulang lewat ke rumah.. malam ni la first time tak kuar duk kat umah donlod lagu (walaupun dial up gua belasah je.. at least laju sket dr ofis after lunch).. dpt gak aku download lagu rupee - tempted to touch.. tp skang tgh layan layu BEP - Pump It.. very catchy song..

to k own n the rest of the 'band'.. sorry gua tak prektis sgt sbb ayik kuar je.. sbb sume member cuti jadik schedule bz sket laa.. mulai esok gua prektis sbb dah takde duit nak kuar dah hahahaha... so bila nex session jeming nih.. bgtau laa.. senang sket nak budget..

skang ni NRG kat hyatt kuantan so aku dah 3 malam bertapa kat situ hehehe.. tp bukan sbb NRG pun tp sbb dah takde tempat lain yg best.. ada satu tpt lagi nama dia 'Black Forest' tp kt situ panas sket.. yg pemain bola phang yg kene tahan tu.. kantoi kat situ laa.. pastu ada lagik satu tpt nama Swing.. dua malam aku lalu situ dua2 malam ada raid.. so conclusion yg terbaik ialah coco loco kat hyatt tu.. walaupun tetiap malam ada road block kat TC tu tapi polis tu agaknya dah boring jaga road block so tak strict sgt.. (lagipun aku bukan buat salah apa hahahah)..

next two week nih new season utk Alias n CSI.. wah best btol.. so malam selasa ngan rabu jgn kacau.. aku nak duk umah tgk tv hehehe.. Alias haritu tak sempat nak tgk kat 8tv pastu malas la nak tgk so tunggu astro je laa.. nasib baik dah nak start...

aa ni lagik satu issue.. bila laa man utd ni nak beli midfield.. aku rasa kalau tak beli skang ada chance liverpool potong no 2.. nnt ko akan tau la nasib ko ferguson.. btw to all liverpool's fans out there.. we will meet again.. this feb.. man utd nak rasa menang lak kat liverpool..

oklah skang gua nak chatting ngan awek kat YM nih.. semoga bertemu lagi di lain masa..

nitey nite..

p/s: cam tak complete je posting aku ni kalau takde gambar.. tadi baru lepas tgk raising helen skang tgh tgk how to lose a guy in ten days.. apa persamaan cite ni..? haa gambar di bawah akan memberi jawapannya.. chiow..



0 Comments:

Post a Comment

<< Home