Monday, January 02, 2006

sleepy..?

TIME: 5.09AM
DATE: 2 January 2006
LOCATION: pantai hillpark

saja je nak update blog pagi2 nih.. tgh takleh tido.. nak surf internet tak tau nak surf mana dah.. ni tgh pakai laptop remy n MAXIS 3G/GPRS Datacard.. mahal mende alah ni.. RM1600.. tp remy punya laaa.. speed ok takde laa slow mana.. tapi mmg bijak laa kalau rumah takde phone line pakai je mende ni bole masuk internet..

btw HAPPY NEW YEAR kepada pembaca2 blog ku haha (ada ke org baca.. mmmm k own baca... k own org ke..?)
apa azam tahun ni ekkk... azam yg general ada laaa.. cam nak carik duit sebanyak mungkin.. nak jadi yg lebih baik.. tu standard laa kan.. azam yg specific sikit tahun ni ialah nak jadik pemain gitar yg power giler by end of this year.. igt nak pegi kelas tapi tak tau laa.. kalau duit bulan2 ok bole laa.. ni skang asyik short je...

malam tadi pegi wedding afti n jai.. congrats to both of u.. semoga kekal hingga ke anak cucu.. sorry tak dapat perform malam tadik.. segan laa haha.. lagi pun 'kaki' tak cukup.. pas wedding terus gi jamming kat ampang.. cite jamming dan gambar akan menyusul kemudian nanti...

oklah nak tido... nak kol 5.30 dah ni.. tak tau laa esok bangun kol bape...


0 Comments:

Post a Comment

<< Home