Thursday, January 12, 2006

My Idol

aku dah ada idola baru hahaha... tak tau camne dia bole jadik idola aku tapi bila tgk citer yg dia berlakon mesti aku terhibur punya...

masa raya aritu aku duk la menghabiskan masa tgk astro n dvd.. then tetiba tertgk la satu cite nih..
Harold n Kumar Go To White Castle .. layan gile cite nih (sbb ada kaitan kekeke).. mmg lawak laa idola aku nih.. dia bukan lawak cam jim carrey ke apa.. tapi character dia tu yg best utk di tgk... dan cite nih mmg lawak gile.. sesapa yg tak tgk lagik gi la kat cenel 42 carik la cite nih.. kalau dah takde gi la carik dvd.. confirm best..


manusia yang dimaksudkan ialah Kal Penn.. mula2 tgk dia ni masa dalam cite van wilder... cite ni pun lawak gak.. dan antara cite yg dia ni belakon love dont cost a thing, a lot like love... yg lain tak perasan... tapi upcoming movies dia best gak laa... Superman returns, Van Wilder 2 (sambungan van wilder) dan Harold n Kumar Go To Amsterdam (kalau nak tau pasal apa amsterdam kene tgk yg white castle dulu hehehe)..

n satu cite lagik kalau korang nak tgk.. Guess Who (Bernie Mac n Ashton Kutcher)... best gak cite ni.. idola gak la si Aston Kutcher ni.. ala yg berlakon dude where's my car tu.. tak kenal lagik.. aa ni gambar dia... and kalau korang percaya pada jodoh try la tgk a lot like love.. kalau nak cabar jodoh laa.. try laa buat camtu.. kalau berjaya mmg aku tabik hahahahaha....

okla nak buat keje ni.. demmm.. mmg malas gile hari ni.. ngantuk mate.... semoga berjumpa di lain kali ye adik2...

2 Comments:

Anonymous nerr said...

aku pun tgk gak yg '.. whitecastle' tuh.. sangat mengiburkan..walaupun bongok heehee.. ada #2 eh? can't wait!!

11:19 AM  
Blogger eddharolds9321 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

4:25 AM  

Post a Comment

<< Home